2010. szeptember 17., péntek

Krumplis tészta


Nem mondhatom, hogy a kedvenc tészta ételem,de nagy ritkán megeszem. Ha gyúrok egy nagy levél tésztát , az egyik biztosan mákos, a következő tuti tejfölös, a harmadik kis adag üresen marad, arra lehet még ötletelni milyen legyen. Nos, ekkor lép elő a homályból ez a verzió. Amolyan beugrónak, majd csak lesz vele valami. Legtöbbször persze elfogy a férjemnek hála, nem nekem kell megenni.
A tésztáról írtam már ITT.
A hagymás feltétnek egy kis olajon üvegesre pírítok egy közepes fej hagymát,és félreteszem. Megfőzöm a karikákra szelt krumplit,és összetöröm. Még melegen beleforgatom a hagymát. Sózom,borsozom.

Gyorsan elkészítehető, egyszerű étel.

1 megjegyzés:

  1. Én is egy hete készítettem, de pirosan. Nagyon finom, főleg hogy házi a tészta

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails